Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


asplnews.png

Hírek Pletykák Átigazolások Érdekességek

 

INDUL A KONFÖDERÁCIÓS KUPA SELEJTEZŐJE

http://fauxdecima.files.wordpress.com/2013/06/confederations-cup-brazil-neymar-japan-1606.jpg

Holnap megkezdődnek az első Konföderációs Kupa selejtezői; az első nap pedig Uruguay fog összecsapni Olaszországgal. A kupán csak 6 válogatott vehet részt, Németország pedig már automatikusan kvalifikálta rá magát a VB megnyerésével. A tornát Kamerunban tartják majd, és a selejtező minden mérkőzése a Stade Ahmadou Ahijdo stadionban fog zajlani.

Ashley Cole COLE BOLDOG A GYŐZELEM ÉHES FC CSAPATÁBAN
Ashley Cole csak nemrég került Tozotozi csapatához, de máris úgy nyilatkozott, hogy továbbra is szeretne maradni: "Tudom, hogy a Miklós FC-től függ a jövőm, mert csak kölcsönben vagyok itt, de remélem végleg elengednek. Nagyon megkedveltem az edzőnket, és karrierem végéig szeretnék a keze alatt dolgozni. Nem mellesleg itt több lehetőséget kapok, hisz a Miklós FC-ben már régesrég megvannak az alapemberek a védelemben." - mondta. Az angol piaci értéke 5 millió €.
TÖBB JÁTÉKOST IS KINÉZETT A SOMOGYMEGGYES FC
Egyes bennfentes információk szerint Bálint és a Somogymeggyes FC több klasszis játékosért is ajánlatot fog tenni. Többek között a MIklós FC ificsapatában védő Wojciech Szczesny iránt is érdeklődnek és nem kisebb név, mint Andre Schürrle is a bevásárlólistájukon szerepel.
http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/casteels-31785503_qf-29970936/3,w=650,c=0.bild.jpg CASTEELS A BLAUGRANA FC JÁTÉKOSA
Nemrég hivatalossá vált: Koen Casteels az 5.szezontól fogva a Blaugrana FC B csapatában fog védeni. Szepike vezetőedző 2,5 millió € fejében igazolta le a TSG Hoffenheim-től a belgát, aki az első ifivilágbajnokságon is védett országa színeiben.
KIMI RAIKKÖNEN ÉS AZ ELSŐ VILÁGBAJNOKI CÍME

http://f1fanatic.eu/wp-content/uploads/2013/08/ay_106417895.jpg

Kimi Raikkönen, a The Shield finn pilótája nyerte meg a harmadik Formula-1-es világbajnokságot, megelőzve a brit világbajnokot, Hamilton-t! Raikkönen szinte minden eddigi rekordot megdöntött az F1-ben, többek között a 10 futamból 5-öt megnyert; és az eddigi világbajnokok közül ő szerezte a legtöbb pontot, számszerint 181-et.

 

Átigazolási esélyek:
  20% Jordi Alba
  Blaugrana FC
  Jordi Alba (MFC)

Arturo Vidal

15%  
Winner Team  
Arturo Vidal (FFC)  
  5% Fernando Torres
  Monsteer 9 FC
  Fernando Torres (GEF)
 
www.aspl.eoldal.hu
szerkesztők: Csaba1996 & Tozotozi
the best web counter